BLOG

Bruiloft op landgoed de Horsten Wassenaar en Restaurant de Beukenhof Oegstgeest met het vrolijke Bruidspaar Alexander en Caroline

04 dec 2013, Posted by Damon in Bruidsfeest, Bruidsfotografie Oegstgeest, Bruidsfotografie Wassenaar, Bruiloft landgoed de Horsten, Bruiloften, Buiten trouwceremonie, Huwelijk met hoedjes, Trouwceremonie bij Beukenhof Oegstgeest

Om te beginnen: ik word direct zo ontzettend vrolijk als ik terug denk aan het prachtige huwelijk van Alexander & Caroline.
Dat komt omdat ik zo heb genoten van de uitbundige en vrolijke lach van Caroline en het genieten van Alexander!
Een bruidspaar verliefd en gek op elkaar, een ceremonie buiten onder een mooie beuk.
Een themahuwelijk, namelijk: hoedjes. Zo mooi, stijlvol en het leukste nog: alle hoeden zijn gemaakt met de hand door de Moeder van Caroline.

In de ochtend vroeg was ik bij Caroline thuis in Wassenaar, waar zij met haar vriendinnen (ook al zo stijlvol, deze bruidsmeisjes) met de voorbereidingen bezig was.

De ontmoeting van het bruidspaar was bij het Landgoed de Horsten in Wassenaar. Nog geen 5 minuten rijden voor mij en wat was het geweldig weer.
Na de ontmoeting, een high tea om daarna op het Landgoed de Horsten de bruidsreportage te maken.

De huwelijksceremonie in openlucht was bij de Beukenhof in Oegstgeest, onder een mooie oude beuk.
Het was een vrolijke en persoonlijke trouwceremonie waar zoals jullie zien veel werd gelachen.

Natuurlijk erna een borrel, waarna een diner volgde en het bruidspaar een 2e outfit aantrok om swingend het feest in te gaan!

Huwelijksinspiratie:
Locatie De Beukenhof
Landgoed de Horsten
Theepaviljoen de Horsten
Auto Austin Healey

Geef een reactie